PDF PDF Print

Verhalen over Pieter

Lieve mensen,

een aantal dagen geleden deden we een oproep aan iedereen die Pieter Kohnen heeft gekend om een mooi verhaal over hem aan zijn kinderen te schrijven.

Dat leidt tot ontroerende verhalen en een aantal vragen van mensen die iets meer tijd willen. Als je je verhaal al gemaild hebt, heel hartelijk dank, fijn dat je mee doet!

Als je nog een verhaal over Pieter gaat schrijven, wil je dat dan deze week doen en het mij dan eind deze week mailen?

Dus als u dat wilt, schrijf een brief aan de kinderen van Pieter: Matthijs, Sophia, Hubert en Willem en zijn echtgenote Anneke. Een brief over wie Pieter voor u als mens was, een anekdote, een dierbare herinnering, een ervaring. Wij bundelen die brieven en maken daar een mooi boek van, dat de verhalen over Pieter aan zijn kinderen vertelt.

Natuurlijk staat het u volstrekt vrij om te besluiten of u dit wilt, hoe lang of kort uw brief is en hoe u die schrijft. Als u mee doet, is het fijn als u een foto of afbeelding mee stuurt en we uw brief in de loop van deze week, uiterlijk 23 februari ontvangen.  U kunt hem mailen aan k.simons@katholieknetwerk.nl. Wij zorgen dan voor een uitmuntend mooie productie.

Doet u mee? Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Pieter Hemels

 

VKMO - Katholiek Netwerk | Walpoort 12 | 5211 DK | ’s-Hertogenbosch | 073 6134140 | E-mail